Hoe werken wij?

Huis-Hypotheek-Spanje regelt alles voor jouw Spaanse hypotheek of buitenlandhypotheek. Met onze persoonlijke service ontzorgen we jou volledig. We geven je advies en regelen alle documenten. Snel en betrouwbaar. Want bij ons geldt: afspraak = afspraak!

Hoe werken wij?

Hoe gaan wij te werk

Zorgeloos een huis kopen in Spanje

Huis-Hypotheek-Spanje biedt op maat gemaakte hypotheken voor Nederlanders en Vlamingen die een tweede huis in Spanje willen kopen of zich daar blijvend willen vestigen. Wij richten ons op heel Spanje omdat onze Nederlandse contactpersonen daar gevestigd zijn. Zo bieden we jou de garantie van een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat je jouw droomhuis in de omgeving van Malaga, Marbella of Torrox tegen de beste voorwaarden kunt kopen. En je regelt het allemaal in je eigen taal gewoon vanuit Nederland.

  • 1. Vul online de berekeningstool in.

Snel en vrijblijvend antwoord op de vraag wat je maximale hypotheek en maandlasten zullen zijn.

  • 2. Overleg in je eigen taal

Bespreek al je wensen tijdens een persoonlijk gesprek met je Nederlandse hypotheekadviseur. Wij helpen je met de financiering en geven advies over welke hypotheekverstrekker het beste bij jou past. Misschien kom je in aanmerking voor een buitenlandhypotheek? En anders gaan we op zoek naar een Spaanse bank.

  • 3. Vraag je hypotheekofferte aan

In een beveiligde online omgeving kun je alle benodigde documenten in ons systeem uploaden. Nu heb je er zelf geen omkijken meer naar want wij nemen je al het werk uit handen.

  • 4. Naar de notaris

Wij houden jou gedurende het hele traject persoonlijk op de hoogte. We vertellen je direct wanneer de hypotheek is goedgekeurd. Jij hoeft alleen nog maar een afspraak bij de notaris te maken. Wil je graag dat wij daarbij zijn? Ook dat kan geregeld worden. En dan kan je gaan genieten van je eigen casa in Spanje

Leef je droom

Wie droomt er niet af en toe van een eigen huis aan een van de Spaanse costa’s? Heerlijk relaxt leven en genieten van zon, zee en bergen. Genieten van lekkere tapas en goede wijn op je eigen terras aan het zwembad…

Wacht niet langer, leef en maak je droom waar! Wij helpen je met de financiën zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Huis-Hypotheek-Spanje is jouw betrouwbare schakel tussen je droom en de realiteit.